• Intelligens keresés
  • szövegbányászat
  • agilis szoftverfejlesztés

Ingyenes hozzáférést karácsonyra

2017. december 14., csütörtök

Az ünnepi időszakban mi is szeretnénk megajándékozni jelenlegi és leendő ügyfeleinket: startupoknak és kutatóknak, fél évig és 10 forrásig, ingyenes hozzáférést biztosítunk InfoHarvester nevű, adatösszegyűjtő szolgáltatásunkhoz. Ezzel az ajándékkal a felhasználók rengeteg időt és energiát spórolhatnak meg, hiszen mi  összegyűjtjük nekik a kutatási és érdeklődési területüknek megfelelő adatokat az internetről. Ehhez első lépésként nem kell mást tenniük, mint az alábbi jelentkezési lapot kitölteniük.

Az InfoHarvester a Precognox TAS egyik szolgáltatása, mellyel interneten található adatokat, információkat lehet összegyűjtani strukturált formában – a megrendelő által kiválasztott helyekről. A felhasználók – a regisztrációt követően – hozzáférést kapnak az InfoHarvester felületéhez, amely átlátható formában tartalmazza a kinyert adatokat. A felület számos funkciója közül az egyik leghasznosabb, hogy az adatkinyerés ütemezett, azaz a naponta frissülő adatok alakulása folyamatosan nyomon követhető. Az így kinyert adatok azonnal felhasználhatók, vagy a TAS további szolgáltatásainak segítségével tovább alakíthatók, gazdagíthatók és még több információ kinyerhető belőlük.

Jelentkezések elbírálása jelentkezési sorrendben történik. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a jelentkezők között a kért adatok bonyolultsága és saját üzleti szempontjaink alapján döntsünk.

 

Tagságaink

NLP meetup NLP meetup
Language Technology Innovate
Nyelv- és Beszédtechnológiai Platform
Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ)
Enterprise Europe Network
Információmenedzsment Innovációs Klaszter Információmenedzsment Innovációs Klaszter
Referenciák