• Intelligens keresés
  • szövegbányászat
  • agilis szoftverfejlesztés

A codeweek, azaz a kódolás hete idén október 15 és 21 közt negyedszerre kerül megrendezése az Európa Unió tagállamaiban, így hazánkban is. Világszerte több millióan vesznek részt az erre a hétre tervezett eseményeken, nem csak gyerekek, de felnőttek is szép számmal. A rendezvény célja, hogy a programozás tudományát közelebb hozza a hétköznapi emberekhez.

Az esemény hazai szervezését az IVSZ - Szövetség a Digitális Gazdaságért szervezete bonyolítja. Cégünk először tavaly csatlakozott a programokhoz, és idén még hatékonyabban szeretnénk részt vállalni benne. Fejlesztőink közül többen vállalták, hogy a kaposvári iskolákban igény szerint órát, műhelyfoglalkozást tartanak. Informatikai cégként fontos számunkra, hogy a jövő szakembereit a pálya felé vonzzuk, és minél több diákkal megkedveltessük a kódolás, programozás nem is annyira rejtélyes világát.

Különleges díjként a CodeWeeken legaktívabban részt vevő kaposvári iskolának felajánlottunk egy programozható lego robotot!

A díjat a kaposvári Noszlopy Gáspár Közgazdasági Szakközépiskola nyerte. Beszámoló a díjátadásról itt: Lego robotot nyert a Közgaz

Az általunk meghirdetett codeweek esemény leírása itt található

Tananyagok, letölthető óravázlatok gyűjteménye itt található


Tagságaink

NLP meetup NLP meetup
Language Technology Innovate
Nyelv- és Beszédtechnológiai Platform
Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ)
Enterprise Europe Network
Információmenedzsment Innovációs Klaszter Információmenedzsment Innovációs Klaszter
Referenciák