• Intelligens keresés
  • szövegbányászat
  • agilis szoftverfejlesztés

Célunk, hogy Dunántúl legjobb szoftverfejlesztő, technológiai cége legyünk, világszínvonalú munkahelyeket létrehozva. Intelligens, nyelvészeti alapokra építő keresési, szövegbányászati (szöveganalitikai) és big data szoftvermegoldásokat fejlesztünk.

Szoftverfejlesztő cégünk alapítói, Kása Károly és Jóföldi Endre, 2001 végén kezdtek el dolgozni az NIH (National Institutes of Health, USA) számára, a ToxSeek toxikológiai és más keresők, valamint nyelvi eszközök fejlesztésén. Megszerzett tapasztalataikra építve hozták létre 2008-ban cégünket, hogy növekvő számú nemzetközi és magyar ügyfelünket még jobban ki tudjuk szolgálni.

A Precognox csapata 2016 végén

Fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést, hogy mindig a legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk partnereinknek, felkutassuk és alkalmazzuk a legújabb módszereket és technológiákat. A Precognox székhelye és nagyobb fejlesztői irodája Kaposváron található. Budapesti telephelyünkön dolgoznak az architektúrával foglalkozó kollégák fejlesztési vezetőnk vezetésével.

Szoftverfejlesztőink gyakran tartanak belső képzéseket, és rendszeresen összegyűlik az egész csapat, hogy informális keretek között is élvezze egymás társaságát. Támogatjuk kollégáink szakmai fejlődését azzal is, hogy aktív meetup szervezők vagyunk.

Kövesse cégünk tevékenységét: 

      Instagram

Precognox referenciák

Töltse le céges szakmai profilunkat

Keressen minket

 
Endre Jofoldi
General Manager
 
Karoly Kasa
CTO , Development
 
 

Tagságaink

NLP meetup NLP meetup
Language Technology Innovate
Nyelv- és Beszédtechnológiai Platform
Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ)
Enterprise Europe Network
Információmenedzsment Innovációs Klaszter Információmenedzsment Innovációs Klaszter
Referenciák