Bolondos futás

mozgás, Precognox

Első alkalommal került megrendezésre a FUTaMÉRŐ Sport és Kulturális Egyesület által a Bolondok Aranya elnevezésű futóverseny. A szervezők bolondok napján a Petörke-völgybe csábították a futókat azzal a céllal, hogy megtalálják a Bolondok Aranyát.

A versenytávok úgy kerültek meghatározásra, hogy azok a gyerekek vagy éppen a családok által is teljesíthetőek legyenek. Az eseményre természetesen várták amatőr és profi futók nevezését is. A helyszín a Petörke-völgy volt, a távot pedig a víztározó körül futva lehetett teljesíteni.

Rövid és hosszú távon is

Az indulók ezúttal választhattak a 3200 méteres, a 12 kilométeres, félmaratoni és maratoni távok közül, de a 6 órás időfutamra is lehetett nevezni.

Futócsapatunk több versenyszámban is rajthoz állt, de ezúttal nem az időeredmény számított igazán, hanem az, hogy minél többen vegyenek részt az örömfutáson, hogy teljesíteni tudjuk az idei első Kihívás Hónapját.

Közösen minden jobban megy

A munkában is komoly segítséget jelent, hogy valódi csapatként mindig támogatjuk egymást, de ugyanez igaz a közös sportprogramokra is, ahol szintén jól jön az extra motiváció. Ez pedig mindenkinek fontos, hiszen van bennünk valami közös.

Csatlakozz Te is hozzánk!

Te is szívesen sportolsz, mozogsz? Még a programozásban is jó vagy? Akkor feltétlenül érdemes megnézned állásajánlatainkat!