Milyen nálunk dolgozni?

, Precognox

Egy rövid, belső közvéleménykutatásban megkértük a munkatársakat, hogy értékeljék a céget. Néhány sorban mindenkinek lehetősége volt elmondani a véleményét, persze anoním módon.

 

Ezek érkeztek:

 

„Minden nap fejlődhetek és értelmes emberek vesznek körül.”

„Jó emberekkel dolgozhatok együtt. Sokan vannak, akik lelkiismeretesen dolgoznak, és nem csak a minimumot teszik bele a munkájukba. Ezt különösen nagyra értékelem Kareszben*.” (*CTO)

„Stressz nélkül kezdhetem meg a munkámat.”

„Feszültségmentes környezet, jó társaság.”

„A munkatársak segítőkészek, jófejek, a munkakörnyezet tiszta és rendezett, jók a cég alapelvei, a vezetők hozzáállása.”

„Mert itt nincsenek rosszindulatú* emberek :D” (* nem ezt a kifejezést használta)

„Tudom mi vár rám, tudok fejlődni.”

„Családias környezet, érdekes munkák.”

„Hogyha jól érzem magam a közvetlen munkatársaim társaságában, olyan feladatokkal foglalkozhatok, amik kihívást jelentenek, de megoldhatóak, illetve ha úgy érezhetem, hogy a főnököm megbecsül, számít rám és rám mer bízni egyre nehezebb feladatokat, akkor szeretek bejönni dolgozni. Szerencsére volt olyan időszak, amikor ezek közül legalább egy, de esetenként több is teljesült.”

„Családias, baráti a légkör. Mindenki segítő szándékkal áll másokhoz. Mindent megkapok a munkám elvégzéséhez. Büszke vagyok rá, hogy az elmúlt 2 évben nem csak szakmailag, hanem emberileg is sokat fejlődtem.”

„Értékes tagja vagyok a csapatnak, képes vagyok elvégezni a rám bízott feladatokat, de ezzel együtt van lehetőségem a tanulásra, fejlődésre. Abszolút támogató a környezet, a felettesek, a kollégák.”
„Saját döntésemen is múlik, hogy mit építünk fel együtt. Úgy érzem példamutató mentor vagyok a tapasztalatlanabb kollégáknak.”

„A kollektíva segítőkész, motiváló, nyugodt környezetet biztosít.”

„Élvonalbeli technológiákkal érdekes és fontos feladatokat oldunk meg , a munka melletti folyamatos tanulással.”

„Mindenki egyenrangúként van kezelve, számít a véleményem, és elfogadó munkahelyi kultúra van (nem szokás egymás hibáztatása).”

 

Szóval ezek és ilyenek vagyunk mi, amit vállalunk is.

Neked is hasonló a véleményed a munkahelyedről? Amennyiben nem, de szeretnél ilyen környezetben dolgozni – és ügyes programozó vagy – akkor jelentkezz hozzánk!

Karrierinformációk

 

Bővebben is érdekel, hogy milyen Kaposváron élni és nálunk dolgozni? Akkor ezek is érdekelhetnek:

Interjú kollégánkkal

Kis ingatlankörkép Kaposvár vs. Budapest

Sportol a cég

Családi nap

Munka és hobbi Kaposváron

Tervezz velünk, fejlessz nálunk Kaposváron!