Somogy megye Év Informatika Tanára 2022 pályázat díjátadó

, Precognox

Hivatalos díjátadón vehették át nyereményeiket a márciusban meghirdetett Somogy megye Év Informatika Tanára 2022 pályázat győztese és további négy helyezettje.

Az előző év februárjában meghirdetett Modernebb eszközök, modernebb oktatás pályázat után ezúttal Somogy megye valamennyi általános-és középiskolájából nevezhettek a megmérettetésre a tanárok.

, Precognox
a tavalyi, Modernebb eszközök, modernebb oktatás pályázatunk nyertesei

A kezdeményezéshez 15 vállalkozás, illetve szervezet mellett 4 magánszemély is csatlakozott támogatóként, így összesen 1.800.000.- Ft gyűlt össze. Ebből az első helyezettnek járó pénzbeli díj mellett 1.500.000.- Ft értékben kerülhettek informatikai eszközök és szoftverek beszerzésre a sikeresen pályázó tanárok által képviselt tanintézmények részére. Ezeket maguk a nyertesek választhatták ki, így szeptembertől már új projektorok, monitorok, tabletek és kiegészítő informatikai eszközök mellett többek között drón is segíti majd az (informatika) oktatást a nyertes iskolákban.

Nyertesek:

  • Andrikóné Maza Szilvia (KSZC Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégium) – I. helyezett – Somogy megye Év Informatika Tanára 2022
  • Péterffyné Takács Katalin (Siófoki SZC Mathiász János Technikum és Gimnázium) – II. helyezett
  • Horváth Ottó (KSZC Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégium) – III. helyezett
  • Raskoványi Miklós (Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium) – IV. helyezett
  • Czimmermann Gergely (KKZKÁI Honvéd Utcai Tagiskola) – V. helyezett

A díjátadóra a Precognox kaposvári irodájában került sor. Az eseményen a győztes iskolák tanárai és vezetői mellett részt vettek a támogatók és a helyi sajtó képviselői is.

, Precognox
a Somogy megye Év Informatika Tanára díj büszke tulajdonosa
, Precognox
, Precognox
, Precognox

a nyerteseken kívül a támogatók és a helyi média is részt vett a díjátadón (fotók: Sonline)

, Precognox
, Precognox
, Precognox

az idei esztendőben is jó hangulatban telt a díjátadó

Támogatók

Médiatámogatók

Szakmai támogatók

Ezúton is szeretnénk megköszönni a támogatóknak, hogy a kezdeményezés mellé álltak! Külön örülünk annak, hogy közülük többen már tavaly is segítették felajánlásaikkal kezdeményezésünket!

Bízunk benne, hogy az eszközök komoly segítséget jelentenek majd az iskolák, a tanárok és a diákok számára az oktatásban és a tanulásban.

Beszámolók

Az eseményen a helyi sajtó is képviseltette magát. Köszönjük Nekik a médiatámogatást és tudósításokat!