Teltházas volt a Pályaválasztási Meetup

, Precognox

Teljesen megtelt új előadótermünk az idén már második alkalommal megrendezésre kerülő Pályaválasztási Meetupon. Közel 30 diák, valamint kísérő tanáraik aktív részvételével zajlott le az előadás, ahol a vendégek bepillantást nyerhettek a szoftverfejlesztői szakmába, vállalkozásunk életébe, illetve előzetesen elküldött kérdéseikre is választ kaphattak. Kezdeményezéseinkről is szó esett, például a Kódolás Órája kihívásról, amelyre egészen december 19-ig várjuk a pályázatokat.

Az esemény remek hangulatban telt, amelyről a Sonline videója is tanúskodik:

A teljes előadás:

Az eseményről a Kapospont Híradó is beszámolt:

A teljes előadás képi rögzítésre került, így amennyiben a fenti ízelítő elnyerte tetszését, akkor érdemes feliratkozni YouTube csatornánkra, hogy a teljes előadás megjelenéséről értesüljön.

Segítő tartalmaink

A pályaválasztási előadáson felül számos online tartalommal is segítünk a szoftverfejlesztői szakma iránt érdeklődőknek:

Amennyiben pedig informatika tanárként szeretne munkájához segítséget kapni, akkor mindenképpen érdemes elolvasni alábbi cikkünket:

Korábbi pályaválasztási Meetup-ok

Évek óta segítjük a diákok pályaválasztását- és orientációját. Milyenek voltak az előző előadások? Érdemes elolvasni:

, Precognox
a Karácsony Emese által megálmodott új előadótermünkben fogadtuk már az érdeklődőket

Ezúton is szeretnénk megköszönni a diákoknak a részvételt, az informatika tanároknak és a helyi sajtónak pedig a rendezvény népszerűsítését! Vállalkozásunkról megjelent korábbi cikkek és híradások elérhetők Sajtószobánkban.