Miért lehet szükség vállalati keresőre?

A konstans módon növekvő cégek esetében elérkezik az az időpont, amikor a szükséges információk megtalálására az egyes vállalati rendszerekbe integrált keresőmegoldások már nem nyújtanak hatékony megoldást.

Ez megmutatkozhat abban, hogy csak nehezen, rengeteg időráfordítással vagy egyáltalán nem működik a keresési folyamat. Ilyenkor a feladat adott: egy minden rendszerre kiterjedő, valóban hatékonyan működő vállalati keresőmegoldást kell bevezetni. Ennek felismerése az első lépés ahhoz, hogy a cég működése időtálló maradhasson.

Egy lépésre az intelligens kereséstől

A fenti felismerést sokszor nem követi cselekedet, mert a cégvezetés, az informatikai osztály vagy az eszközbeszerzéssel foglalkozó részleg nincs tisztában azzal, hogy kihez forduljon, illetve hogyan működik egy vállalati kereső bevezetése.

Ebben kívánunk most segíteni. Önnek nincs más dolga, mint az alábbi űrlap segítségével jelezni felénk, hogy többet szeretne megtudni a TAS Vállalati kereső bevezetéséről. A megadott email címre elküldjük leírásunkat pdf formátumban.

Egyre fontosabb a vállalati keresés

Ismerje meg Ön is, hogy többek között mi az az 5 ok, amiért egyre fontosabbá válik a vállalati keresés!