Hogyan lehetsz szoftverfejlesztő a Precognoxnál?

1. El kell készíteni egy felvételi próbafeladatot

A megoldásodról mindenképpen kapsz visszajelzést, és ha megfelelő minőségű, akkor meghívunk egy személyes találkozóra.

Konkrét fejlesztői gyakorlat nem feltétlenül szükséges a jelentkezéshez, de elvárás, hogy a felvételi próbafeladatra önállóan képes legyél felkészülni.

Ha Java programozónak, vagy senior fejlesztőnek jelentkezel, akkor a próba projekt során Java nyelven kell megoldanod
a feladatot, előbb simán parancssorosan, aztán a második részében az eredményt kell megjeleníteni egy webes felületen.
A megoldás során használd az általad ismert legegyszerűbb vagy számodra legkézhezállóbb Java alapú frontend technológiát a webalkalmazás elkészítéséhez. Java fejlesztőeszközként mi NetBeans-t és IntelliJ IDEA-t szoktuk használni.

Ha frontend fejlesztőként jelentkeznél, akkor a TypeScript alapú frontend készítéséhez inkább WebStorm-ot javasoljuk.

A feladatot angol nyelven kapod meg, a megoldáshoz felhasznált idő és a megoldás minősége (clean code alapelvek szerinti programozás) egyaránt mérvadó a pontozáskor. A feladat elkészítése gyakorlattól függően 3-8 órát szokott igénybe venni,
így reggeli időpontot javasolunk a kezdésre.

Munkaidőben, a 82/222-193-as telefonszámon vagy e-mailben Tar Ágnes kolléganőnknek az atar kukac precognox pont com címen jelezd, hogy a felvételi próbafeladatot szeretnéd elkészíteni. Ha hétvégén készítenéd el a feladatot, ezt is vele egyeztesd. Az elkészítési idő attól kezdve számít, amint elküldtük a feladatot számodra.


2. Angol nyelvi teszt

A jelentkezés következő lépése, miután sikeresen megcsináltad a próbafeladatot, hogy felmérjük az angoltudásodat is, hiszen azt aktívan használni kell a munkád során.

Miért a Precognox?

Az innovatív munkakörnyezetünk biztosítja a feladatmegoldáshoz és a szakmai fejlődéshez szükséges hátteret. A kellemes és támogató szakmai légkör, a rugalmas munkaidő, a közös programok, a családbarát hozzáállás és nem utolsósorban a mindig friss gyümölcs pedig hozzájárul ahhoz, hogy együtt produktívak és hatékonyak legyünk. Legyél te is része Dél-Dunántúl 3 legnagyobb szoftverfejlesztő csapatának!

Mit tehetek, ha még nem vagyok felkészülve a próbafeladatra?

Ha úgy érzed a tudásod még nem elegendő, nyugodtan készülj fel, mert a jelentkezők elbírálása folyamatosan történik. Nem csak egy embert keresünk, hanem folyamatosan szeretnénk megtalálni a legtehetségesebb fejlesztőket.

Amennyiben szeretnél egy kis segítséget kapni a felkészüléshez, akkor kérésedre küldünk információt az általunk használt technológiákkal foglalkozó kurzusokról, tananyagokról. Kérésedet jelezheted ezen az Űrlapon.

Ha felkészültnek érzed magad a feladat megoldására, bátran jelentkezz a megpályázott állásnak megfelelő oldalon. Várunk csapatunkban!

 

Új irodánkat bemutató hyperlapse videónkból megtudhatod, hogyan telnek a hétköznapjaink: