Cégtörténet, Precognox

Vállalkozásunk egy innovatív tanácsadó cég, amely tudásalapú munkák automatizálásával foglalkozik. Intelligens, nyelvészeti alapokra építő keresési, szövegbányászati (szöveganalitikai) és big data szoftvermegoldásokat fejlesztünk. Célunk, hogy a Dunántúl legjobb szoftverfejlesztő, technológiai cége legyünk, színvonalas munkahelyeket létrehozva Kaposváron.

Szoftverfejlesztő cégünk alapítói, Jóföldi Endre és Kása Károly, 2001 végén kezdtek el dolgozni az NIH (National Institutes of Health, USA) számára, a ToxSeek toxikológiai és más keresők, valamint nyelvi eszközök fejlesztésén. Megszerzett tapasztalataikra építve hozták létre 2008-ban cégünket, hogy növekvő számú nemzetközi és magyar ügyfeleinket még jobban ki tudjuk szolgálni. Stabil csapatunk van, ahol alacsony a fluktuáció, amiért az ügyfeleink is nagyon hálásak, hiszen azokkal tudjuk a projekteket befejezni, akikkel elkezdtük.

Csapatunk folyamatosan bővül és a munkatársakhoz való hozzáállásunk miatt számos kollégánk már évek óta erősíti a gárdát. A képen található csúszka segítségével megnézheti, hogyan bővült csapatunk az elmúlt években.

A fejlesztői csoport mellett, külön dedikált QA csapattal is rendelkezünk a magas minőség állandó biztosítása érdekében. A stabilitáshoz pedig a DevOps csapat is hozzájárul.

A munkában a teljes cég, a privát életben pedig a futócsapatunk szállítja az eredményeket.

Amennyiben Ön is szívesen helyezkedne el nálunk, az aktuális nyitott pozíciókról a Karrier menüpontban tud tájékozódni.

Cégtörténet, Precognox Cégtörténet, Precognox

Fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést, hogy mindig a legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk partnereinknek, felkutassuk és alkalmazzuk a legújabb módszereket és technológiákat. A Precognox székhelye és fejlesztői irodája Kaposváron, a Jövő Házában (7400 Kaposvár, Fő utca 65., I. emelet) található.

Szoftverfejlesztőink gyakran tartanak belső képzéseket, és rendszeresen összegyűlik az egész csapat, hogy informális keretek között is élvezze egymás társaságát. Támogatjuk kollégáink szakmai fejlődését azzal is, hogy aktív meetup szervezők vagyunk.
A cégünk által vallott értékekről bővebben olvashat a Társadalmi szerepvállalás menüpontban.

Mi történt velünk a tavalyi évben? A Precognox retrospektív 2021-ből megtudhatja. A legfrissebb hírekért pedig érdemes elolvasni blogbejegyzéseinket.

 

Tudjon meg többet rólunk!

Csapatunk

Karrier

Megközelíthetőség

Rólunk írták

Videótár