Tanúsítványaink, Precognox

Amire büszkék vagyunk

Büszkék vagyunk elért eredményeinkre, így díjainkra és a megszerzett tanúsítványainkra is.

Az elért eredményeink mellett munkatársaink, ügyfeleink és partnereink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

Tanúsítványaink

Tanúsítványaink, Precognox

ISTQB Program Silver Partner

A csapat tagjai a folyamatos fejlődésre törekszenek, többek között a szoftvertesztelés területén is. A megszerzett hivatalos bizonyítványok alapján cégünk kiérdemelte, hogy csatlakozhat az ISTQB Silver Partner programhoz.

Tanúsítványaink, Precognox

Minősített vállalható üzleti szereplő

Cégvezetési elveinknek és a korábban megszerzett tanúsítványainknak köszönhetően 2020-tól már Minősített Vállalható Üzleti Szereplőként állunk Ügyfeleink és Partnereink rendelkezésére.

Tanúsítványaink, Precognox

Családbarát munkahely 2022

2022-től már a megújult Családbarát Munkahely minősítést is megszereztük.

Tanúsítványaink, Precognox

Családbarát munkahely

2020-ban szereztük meg első alkalommal a Családbarát Munkahely minősítést.

Tanúsítványaink, Precognox

TBT – Telephely Biztonsági Tanúsítvány

Vállalkozásunk a Nemzeti Biztonsági Felügyelet által kiadásra került, a minősített adat védelméről szóló 2009. évi CLV. törvény 16. §-ában, valamint az iparbiztonsági ellenőrzés és a telephely biztonsági tanúsítvány kiadásának részletes szabályairól szóló 92/2010. (III.31.) Korm. rendelet 6. §-ában foglaltakkal összhangban SZIGORÚAN TITKOS szintű egyszerűsített telephely biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

Tanúsítványaink, Precognox

NATO Kereskedelmi és Kormányzati Cég Kód

Vállalkozásunk rendelkezik NCAGE (NATO Commercial and Governmental Entity) azonosítóval, amely a NATO Kodifikációs Rendszerben a gyártók, szállítók, illetve a kodifikációs adatok forrásait azonosító kód. NCAGE kód: 1992V

Tanúsítványaink, Precognox

Fenntarthatósági tanúsítvány

A fenntarthatósági célok sikeres eléréséről hivatalos fenntarthatósági elemzéssel és szakvéleménnyel rendelkezünk, amelynek alapján “A” jelű, vagyis fenntarthatóság szempontjából exportképes vállalati kategóriába tartozunk.

Tanúsítványaink, Precognox

Kiberbiztonsági tanúsítvány

A szakmai felkészültségünknek köszönhetően 2020-ban megszereztük az APMG International kiberbiztonsági tanúsítványát.

Díjaink

Tanúsítványaink, Precognox

Európa leggyorsabban növekvő vállalkozásai 2023

Vállalkozásunk 2023-ban bekerült a Financial Times által összeállított, Európa leggyorsabban növekvő top 1000 cégét magába foglaló listájára. A Statista segítségével elkészített listára Magyarországról összesen 14 vállalkozás került fel, melyek közül kettő tartozik az IT és szoftver (IT & Software) kategóriába.

Tanúsítványaink, Precognox

Az Év Kaposvári Munkáltatója 2022

A folyamatos fejlődésre, a környezetünk megóvására, a helyi közösség és az oktatás támogatására való törekvésünk mind-mind a vállalati kultúránk része. Ennek is köszönhetően abban a megtiszteltetésben lett részünk, hogy az idei esztendőben vállalkozásunk kapta az Év Munkáltatója Kaposváron Díjat.

Tanúsítványaink, Precognox

A hónap kis-és közepes vállalata

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy 2017 októberében elnyertük a Nemzetgazdasági Minisztérium által kezdeményezett, “Díj a sikeres vállalkozásokért: A hónap kis- és közepes vállalata” díjat. Az elismerést, Varga Mihály miniszter úrtól, ügyvezetőnk, Jóföldi Endre vette át.

Tanúsítványaink, Precognox

Szerethető munkahely

A Dreamjobs által szervezett megmérettetésen vívtuk ki a Szerethető Munkahely díját.

Cégvezetési elveinknek és a korábban megszerzett tanúsítványainknak köszönhetően 2020-tól már Minősített Vállalható Üzleti Szereplőként állunk Ügyfeleink és Partnereink rendelkezésére.

Ügyvezetőnkkel készült interjú a vállalhatóságról

Vállalható Üzleti Szereplők Manifesztója

Vállalható Üzleti Szereplőnek lenni egy etikus üzleti magatartás. Nem tökéletességről és makulátlanságról szól, hanem egy törekvésről, amely fókuszában az alábbi értékek és elvek állnak:

Közös a víziónk. Az értelmes munka és egy tudatosabb társadalom építésében veszünk részt, ahol az önbizalom alapja a tudás, a tapasztalat és a teljesítmény.

Érték alapon működünk. Legfőbb értékeink a szakmaiság, az elhivatottság, a szabadság és a kreativitás. Az őszinteség, a megbízhatóság és a felelősségvállalás jellemzi üzleti tevékenységünket. Kiállunk az etikus üzleti magatartás, a sokféleség tisztelete és a befogadó üzleti kultúra mellett. Profitért nem áldozzuk fel az értékeinket.

A rövid távú haszonszerzéssel szemben a hosszú távú gondolkodásban hiszünk. Hosszú távra tervezünk, ezért cél, hogy a szabályok betartásával pénzügyileg stabil és fenntartható céget vezessünk. Szakmai elképzeléseink mellett van közösségi és társadalmi víziónk is.

Hisszük, hogy az üzleti élet szerepe a változásban kulcsfontosságú. Igazi hatásra törekszünk gyors látszatmegoldások helyett.

Egy fenntartható jövőért dolgozunk. Elismerjük és vállaljuk felelősségünket a bolygónkért és a következő generációkért. Törekvéseinkhez a Fenntartható Fejlődési Célok keretét használjuk iránymutatóul. Tudatosan törekszünk arra, hogy csökkentsük ökológiai lábnyomunkat és nem dolgozunk aktívan embereket vagy a Földet megkárosító projekteken.

Szeretjük az újdonságot. Keressük és támogatjuk az innovációt, a technológiai fejlődést, azokat az újfajta megoldásokat, melyek alakítják, összekötik a társadalmunk tagjait. A megújulási képesség versenyelőnyünk.

Versenyzünk: néha nyerünk, néha veszítünk, bárhogy legyen is, mindig tanulunk. A versenyt hasznosnak tartjuk, és fontos, hogy felkészítsük cégünket, hogy akár a nemzetközi piacon is megállja a helyét. Win-win
megoldásokra ösztönzünk.

Együtt nyerünk. Szerintünk az együttműködés az új versenyszellem. Mindenki számára van elegendő munka, és ha a céljaink hasonlóak, lehetünk egymás szövetségesei. Partnerségre fókuszálunk, kölcsönösségben, bizalomépítésben és egymás támogatásában hiszünk.

A tanulás és fejlődés nélkülözhetetlen. A folyamatos tanulás a szervezet és az egyén fejlődésének kulcsa. A legjobb gyakorlatok megosztása alaptevékenységünk része, segítjük munkavállalóinkat a fejlődésben és jelentős támogatást nyújtunk oktatásra, tehetséggondozásra és fejlesztésre.

A jog talaján állunk. Betartjuk a törvény betűjét és szellemét.

Ígéretek helyett elköteleződünk. Törekszünk rá, hogy betartsuk vállalásainkat, szakmánk működési elveivel és a megfelelési szabályokkal összhangban járunk el. A magas minőségért szabályozási kereteinket rendszeresen felülvizsgáljuk.

Büszkén adózunk. Egy méltányos és jól működő társadalom támogatása érdekében, mely megfelelő színvonalú közszolgáltatásokat és szociális biztonsági hálót nyújt, örömmel fizetünk adót.

Nem oldjuk meg „okosba”. Munkavállalóinkat a munkajogi szabályoknak megfelelően bejelentjük. Hivatalos munkaszerződés és a tisztességes javadalmazás feltételei szerint alkalmazzuk. Mindenről számlát adunk.

Az átláthatóság vezérel bennünket. Nem toleráljuk a korrupciót vagy a hatalmi visszaélést. Vezérelvünk az átláthatóság és számonkérhetőség; mely bizalmat, szakmai és emberi hitelességet teremt.

Figyelünk egymásra. Minden hang egyedi és fontos számunkra. Teret adunk munkatársaink és partnereink kezdeményezéseinek és elképzeléseinek.

A sokszínűségre építünk. Az emberi méltóság tisztelete meghatározza viselkedésünket. A sokszínűségre, mint alapvető értékre építünk, a különbözőségből gazdasági előnyt kovácsolunk. Minden megfelelően képzett munkavállalót szívesen alkalmazunk, tekintet nélkül nemzeti és etnikai származására, vallási vagy politikai meggyőződésére, életkorra, családi állapotra, nemi identitásra, szexuális orientációra vagy fizikai adottságra.

Helyzetbe hozzuk a nőket. Hiszünk a nemek közötti egyenlőségben, és abban, hogy a karrierépítésben a nemnek nem lehet szerepe. A nemek közötti egyenlőség a minimum bérezésben, képviseletben, részvételben vagy döntéshozatali befolyásban. Segítjük a női vállalkozók
és női üzleti körök láthatóságát.

Törődünk az egészséggel és a jó közérzettel. A prevenció szem előtt tartásával
egészséges és biztonságos munkahelyi környezetet biztosítunk, mely alkalmas lehet a munkahelyi egészségügyi kockázatok csökkentésére. Elkötelezettek vagyunk az egészségmegőrzés szűrési programokon alapuló előmozdításásában, a munkavállalók egészségesebb életmódra való orientálásában, melynek formája lehet a kiegyensúlyozott táplálkozás támogatása és a sportolási lehetőségek ösztönzése.

Élvezzük a szabadidőt és a
szüneteket. Keressük a rugalmas munkavégzés és a munkaszervezés lehetőségeit. Figyelünk a mentális frissességre, törekszünk a munka-magánélet megfelelő egyensúlyára.

Szeretnénk példát mutatni és nyomot hagyni. Támogatjuk az őszinte, etikus, tisztességes és társadalmilag felelősségteljes magatartást alkalmazottaink és üzleti partnereink körében. Büszkék vagyunk etikus üzleti gyakorlatainkra, amelyeket oktatás és kommunikáció révén a helyi közösségek felé is szívesen közvetítünk.

Tanúsítványaink, Precognox

 

Tudjon meg többet rólunk!

Csapatunk

Karrier

Megközelíthetőség

Rólunk írták

Videótár