TAS – Szövegelemző rendszer

A TAS szövegelemző rendszerben összegyűjtöttük a legjobb szöveganalitikai szoftver szolgáltatásainkat. Az adatgyűjtés, a keresés, a szövegbányászat és az adatelemzés még sosem volt ilyen egyszerű, mint most a TAS-sal.

Mi a TAS szöveganalitikai platform?

A TAS Platform (szövegelemző rendszer) olyan megoldások gyűjteménye, amelyek segítenek az adatok és szöveges tartalmak gyűjtésében, keresésében, elemzésében és megértésében. Az egyes szolgáltatások önmagukban is használhatóak, vagy egy nagyobb adatfeldolgozási folyamat részeként is funkcionálhatnak. A könnyű integrálhatóságnak köszönhetően ezek a megoldások külső rendszerek részét is képezhetik.

Miben segítenek a TAS platform megoldásai? Ezek milyen előnyöket biztosítanak?

A TAS platform egységei olyan feladatok esetén kínálnak kiemelkedő megoldást, ahol szükség van az internetről történő adatgyűjtésre (adat- és szövegbányászat), illetve az így gyűjtött szöveges tartalmak keresésére és feldolgozására. Az előre csomagolt szolgáltatásokon felül csapatunk szakértelme is partnereink rendelkezésére áll.

 

Blogbejegyzéseinken keresztül könnyedén megismerkedhet szöveganalitikai megoldásainkkal.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Szeretne többet megtudni a TAS szövegelemző rendszer megoldásairól? Írjon nekünk, vagy küldje el üzenetét az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével!

Kruk-Papp Andrea
Sales Asszistens
sales@precognox.com

Milyen szolgáltatásokból áll a TAS?

 • adjon hozzá automatikusan címkéket a dokumentumaihoz a TAS Tagger segítségével
 • használja a lehető legkorszerűbb, folyamatosan fejlődő TAS Vállalati keresőmotort
 • tudjon meg mindent a keresési eredményeiről a TAS Search Log Analyzer-rel
 • építsen szemantikus jellegű keresőt a TAS Thesaurus Manager-rel, feltárva milyen kapcsolat van a keresésben használt szavak között
 • gyűjtsön és töltsön le strukturált és strukturálatlan adatot az internetről bármely témában a TAS Data Collector-ral

Melyek a TAS platform megoldásai?

A TAS platform gerincét a TAS Data Collectorral történő adatgyűjtés és a TAS Vállalati keresőmotorral megvalósítható intelligens keresés adja. A platform további szolgáltatásai (TAS Search Log Analyzer, TAS Thesaurus Manager, TAS Tagger) pedig olyan kiegészítő megoldások, melyeket a korábbi ügyféligények figyelembevételével fejlesztettünk.

Milyen lépések és folyamatok valósulnak meg a TAS által kínált összetett szolgáltatások esetében?

 • adat létrehozása
 • adatgyűjtés
 • adatfeldolgozás
 • adatgazdagítás
 • adatelemzés
 • adatvizualizáció
 • minőségbiztosítás

A szöveganalitikai folyamat során integrált technológiák

A szöveges adatfeldolgozás során számos technológia kerül integrálásra, többek között a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás, a számítógépes nyelvfeldolgozás, az optikai karakterfelismerés, a névazonosítás, a speech-to-text vagy az entitáskinyerés. A TAS platform megoldásaiban kiemelt fontossággal bírnak az amerikai Babel Street által fejlesztett Rosette szöveganalitikai rendszer egységei és az ABBYY OCR technológiája. A Precognox a Babel Street (korábban Basistech) rendszerintegrátora és az ABBYY viszonteladó partnere.

Hogyan vehetőek igénybe a TAS platform megoldásai?

A TAS platform részei bizonyos esetekben kész megoldást jelentenek egy adott szöveganalitikai igényre. Projektjeink során azonban fő célunk, hogy az ügyfél számára mindig a legmegfelelőbb és legoptimálisabb szolgáltatást nyújtsuk. Így partnereink számos megoldás közül választhatnak. Lehetséges az egyszeri és a havi díjas szolgáltatás, a felhő alapú (Cloud) vagy a helyben telepített (On Premise) megoldás megvalósítása is. Mivel törekszünk a legmagasabb szintű kiszolgálásra, így alapvető fontossággal bír az ügyféligények megismerése. Kérjük, hogy ennek érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot!

A TAS platform integrációi

A TAS termékek széles körben integrálhatóak más megoldásokkal, mint az IBM Analyst’s Notebook, OCR és Speech-to-text megoldások, valamint elterjedt Business Intelligence eszközök (Power BI, Tableau, Rapidminer, Google Data Studio). Megoldásaink minden nyelvészeti eszközzel (pl. Rosette Text Analytics API, IBM Watson) és szövegfeldolgozó keretrendszerrel (pl. GATE, UIMA, Stanford NLP tools) kompatibilisek.

Hol találok további információkat a TAS szöveganalitikai megoldásokról?

Amennyiben részletesebben szeretne megismerkedni a TAS termékpalettájával, kérjük látogasson el a TAS Text Analytics System angol nyelvű honlapjára.

TAS termékek a gyakorlatban, esettanulmányok

A TAS platform moduljai számos szöveganalitikai problémára kínálnak megoldást:

Egyedi szöveganalitikai megoldások

A TAS platform kész szöveganalitikai megoldásai mellett a Precognox olyan megoldásokat is kínál, melyek további fejlesztést igényelnek. Az agillis szoftverfejlesztési tapasztalatunknak köszönhetően készen állunk az egyedi szoftverfejlesztési igények kiszolgálására is.
Az agilis szoftverfejlesztés menüpontban megismerheti, hogy milyen rendszerekkel, módszerekkel dolgozunk, illetve mely területeken rendelkezünk szakemberekkel és tapasztalattal.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Szeretne többet megtudni a TAS szövegelemző rendszer megoldásairól? Írjon nekünk, vagy küldje el üzenetét az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap segítségével!

Kruk-Papp Andrea
Sales Asszisztens
sales@precognox.com