Névazonosítás

A fejlett névazonosítás segítségével szöveges tartalmainkban rendkívül hatékonyan kereshetők a személynevek, mint entitások. A megoldásnak köszönhetően a keresőmotor felületén nem kizárólag tökéletes egyezés esetén jelennek meg a névtalálatok, hanem akkor is, amennyiben a nevet hibásan, elgépelve adtuk meg, vagy kizárólag a becenevet, álnevet ismerjük a beazonosításhoz.

A Precognox által fejlesztett TAS Vállalati kereső a világ legfejlettebb névazonosító megoldását integrálja, amelyet az amerikai Basis Technology által kifejlesztett Rosette szöveganalitikai platform biztosít. A Precognox a Rosette eszközök hivatalos integrátora.

Az álnevek sem jelentenek akadályt

A bűnelkövetők előszeretettel bújnak álnevek, ún. alias-ok mögé. A megfelelő névazonosító-és keresőmegoldás azonban álnéven is megtalál.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Szeretné a világ vezető névazonosító megoldásával hatékonyabbá tenni kereséseit? Többet szeretne megtudni a Precognox és a Basis Technology szöveganalitikai megoldásairól? Írjon nekünk, vagy küldje el üzenetét az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap segítségével!

Kruk-Papp Andrea
Sales Asszisztens
sales@precognox.com