Vállalati keresőmotor

A vállalati kereső egy olyan intelligens keresőmotor, melynek segítségével céges dokumentumainkban, illetve további szöveges tartalmainkban hajthatunk végre kereséseket. A vállalati kereső kimondottan üzleti felhasználásra készül és olyan speciális üzleti igényeket is kielégít, mint az összetett- vagy a tömeges keresés, vagy éppen a keresési log analízis. A keresések elvégzése speciális karakterek és további összetett opciók segítségével is lehetséges. Egy vállalati keresőmotor kifejlesztéséhez több szakterület tudására van szükség:
  • programozás
  • nyelvészet
Emellett számos technológia integrálása is szükséges egy fejlett keresőmotor megalkotáshoz: A Precognox saját fejlesztésű keresőmegoldása a TAS Vállalati kereső. Cikkünkből kiderül, hogy mitől lesz jó egy vállalati kereső. Videónk pedig segít megérteni, hogyan is működik a vállalati kereső.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Szeretne többet megtudni a TAS Vállalati keresőről vagy a TAS szövegelemző rendszer további megoldásairól? Írjon nekünk, vagy küldje el üzenetét az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap segítségével!

Kruk-Papp Andrea
Sales Asszisztens
sales@precognox.com